Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Derfor blir søknaden om forbrukslån avvist
Har du søkt om forbrukslån på nettet, men opplevd en eller flere ganer at du får avslag på søknaden?

Det er ikke alltid man får oppgitt en god grunn til hvorfor avslaget kommer, men at man rett og slett møter teksten "beklager". Men det har som regel sin grunn, og de vanligste årsakene skal vi gjennom gå her.

Inntekten din er det som er mest avgjørende for om du får låne eller ikke, og hvis du ikke oppfyller minstekriteriet til banken, så blir du trolig avslått.

Videre så kan det hende at du har søkt om en for høy lånesum, eller valgt for kort nedbetalingstid slik at banken ikke tror at du kommer til å klare å behandle lånet.

Andre vanlige årsaker til avslag er fordi du ikke er gammel nok, ikke har norsk statsborgerskap eller har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker når du søker.

Alt dette står oppført hos de fleste banker som tilbyr forbrukslån som minstekriterier for å søke, og det er tilnærmet umulig å slippe igjennom dersom man ikke oppfyller disse kravene.

For å øke sjansene dine for innvilgelse, så kan du søke gjennom en låneformidler som besteforbrukslån.no. Da vil flere banker vurdere søknaden din samtidig, og sjansene er større for at minst en bank godkjenner deg.

Dessuten kan det lønne seg å søke sammen med noen, ettersom bankene da vurderer søknaden deres samlet.
Forbrukslån