Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Fakta om snus
Snus har en lang historie som strekker seg tilbake til 1700-tallet, men det var ikke før på 1800-tallet at svensk snus virkelig fikk sitt gjennomslag. Snus var billig å produsere, og etterspørselen ble raskt stor. Allerede i 1866 hadde Johan A Boman en snusoppskrift, som viste seg å være starten på General snus.

Den besto av en blanding av den fineste tobakk, og en dråpe bergamott olje. Dette var over 150 år siden, og i dag er General en av Sveriges mest populære snusmerker, og selger over 90 millioner snusbokser i løpet av året, og over hele verden. Snusen er fortsatt laget i henhold til Johan A Bomans oppskrift.

Firmaet har gjennom årene utvidet sortimentet, med flere smaker og varianter. Smaken er kjent for å være rik og litt krydret, med hint av sitrus fra bergamott frukt. I tillegg til den klassiske smaken, finnes det Generalsnus med smak av whisky og lakris. Snus kommer i mange utførelser som porsjonssnus, løs, hvit og mini.

General sin snus er nå en klassiker, og først og fremst i Sverige og Norge, der merkevaren fortsetter å vokse i popularitet over hele verden.