Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Friår i Nepal
Hvis man skal beskrive å ha et friår i Nepal med et ord, så er det ’majestetisk’. Fjellrike Nepal er nemlig noe helt unikt, og det er fantastisk reise for deg som vil oppleve natur.

Gå til legendariske Everest Base Camp, som ligger i 5500 meters høyde. Her vandrer du i de vakreste omgivelser, som hele tiden endrer seg.

Du kan blant annet glede deg til snødekte fjelltopper, store breer, dype daler og brusende elver.

På toppen venter den vakreste soloppgang over verdens høyeste fjell, Mount Everest. Det er en tøff tur, men det er det er verdt strevet.

Du kan også ta et mindre tur i Himalayas fjell og få en fet opplevelse. Her kan du blant annet møte de gjestfrie stammefolk, som lever en helt annen tilværelse enn deg, se vakre risterrasser, spise spennende mat ved bålet, sove i telt og se en av verdens flotteste soloppganger.

Tilbring også noen dager i Nepals hovedstad, Kathmandu. Byen byr på ville aktiviteter, så du kan krysse flere ting av på bucket-listen i friåret. Hvis du tør kan du både bungy jumpe, dra på canyoning i fossefall, river rafte eller prøve verdens høyeste swing.

Hvis du har lyst til å oppleve mer kultur, kan du gå på oppdagelse i byens fargerike templer, små gater, eksotiske butikker og gode spisesteder.

Byen vrimler av søte mennesker, sykkeltaxi, mopeder og hellige kyr, som er med på å gjøre Kathmandu til en unik reisedestinasjon i ditt friår.

Er du fristet til å reise til Nepal i friåret ditt? Få mer inspirasjon til ditt friår her. Reisebyrået Adventureno har en reisekalender der du kan se når neste reise til Nepal går.
Nepal