Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
IPL-hårfjerning – det du må huske på når du handler på nett

Hårfjerning er en del av hverdagen for en svært stor andel av befolkningen, og mange bruker mye tid og store summer på å fjerne uønsket hårvekst fra forskjellige steder på kroppen. I det siste er det mange som har fått opp øynene for såkalt IPL hårfjerning, som er et spennende og skånsomt alternativ.

Det er mulig å kjøpe utstyr til IPL-hårfjerning på nett, noe som kan være både praktisk og tidsbesparende.

Grunnleggende om hårfjerning med IPL
Forkortelsen IPL står for «intenst pulserende lys», og teknikken bygger på behandling med et bredt spekter av bølgelengder. Med hjelp av lysbehandlingen er det mulig å sette hårsekkene «i dvale», les mer her om detaljene når det gjelder denne teknikken.

Til syvende og sist dreier det seg om å legge til rette for både redusert uønsket hårvekst og en fin og glatt hud.

Legg merke til at denne teknologien bygger på at hårene og hårsekkene absorberer energi fra lysstrålene, via det brune pigmentet som kalles melanin. Det betyr at relativt stor forskjell mellom hudtone og hårfarge er de optimale forutsetningene, og resultatet kan variere med ulike hudtoner og hårfarger.

Forventede resultater og ulike hårfjernere
Alle mennesker har individuelle hårsykluser, noe som også påvirker resultatet fra person til person. Det betyr at det er viktig med ukentlig behandling, slik at alle hårsekker blir behandlet når de er aktive.

Det er etter omtrent 12 uker som du vil legge merke til det fulle resultatet, men allerede etter bare fire uker vil du kunne se forandring.

Det vil kunne gi motivasjon til å fortsette, noe som altså er avgjørende for et vellykket resultat. Det finnes flere forskjellige IPL-hårfjernere å velge mellom på markedet.

Den grunnleggende virkemåten er den samme, og det er da særlig størrelse og ergonomi som er forskjellen. Derfor lønner det seg å vurdere hvilke områder på kroppen du skal behandle allerede før kjøp.
IPL-hårfjerning