Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Nettbutikk artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Slik unngår du svindel når du kjøper TV på nett

Det har blitt relativt vanlig å kjøpe ny TV på nett, selv om de store elektrokjedene med fysiske butikker selvfølgelig fortsatt selger en del TV-er og tilbehør i butikkene sine.

Samtidig har de fleste TV-er og tilhørende TV-benker, klikk her for litt mer informasjon om forskjellige benker, blitt så store at det faktisk er vanskelig å få dem med hjem i en personbil. Derfor er det også smart å kjøpe TV på nett, så lenge du passer på å ikke bli svindlet.

Vær forsiktig med tilbud som er for gode for å være sanne
TV-er er heldigvis ikke den produktkategorien som er mest utsatt for svindel, mye takket være at de aller fleste vurderer å kjøpe fra norske nettbutikker grunnet frakt og moms.

Likevel finnes det helt sikkert noen eksempler på falske nettbutikker i norsk språkdrakt, der det tilsynelatende er mulig å gjøre et skikkelig kupp. På sidene til Forbrukertilsynet finnes det mange tips til hvordan du avslører svindel.

Falske konkurranser, abonnementstjenester og svindel på Finn
Mange kjente merkevarer utnyttes i svindel via e-post og annonser på nett. Det gjelder ikke minst de store norske kjedene – som Elkjøp og Power. Når det dukker opp lovnader om gavekort og andre premier i innboksen din, da kan det gjerne handle om svindel.

Mange av disse konkurransene prøver enten å samle inn personopplysninger, eller lure deg inn i en kostbar abonnementstjeneste. En TV vil du uansett ikke få.

På Finn er det mulig å kjøpe nesten hva som helst, og det kan også være mulig å gjøre gode kjøp på brukte TV-er. Risikoen for svindel er lav hvis du henter TV-en selv, og betaler der og da.

Det er ikke mange privatpersoner som vil sende en brukt TV, og du bør være svært skeptisk hvis en privatperson legger ut en TV og du må forhåndsbetale for å få den i posten.