Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Norske forbrukslån
Forbrukslån finnes i de fleste europeiske land , men her i Norge er disse lånene spesielt populære. Nordmenn låner penger til alt fra ferie og oppussing til nedbetaling av annen gjeld eller innkjøp av ny (brukt) bil.

Det finnes nemlig ikke grenser på hva man kan bruke norske forbrukslån eller Svenske forbrukslån til, og samtidig er betingelsene gunstige nok til at de fleste nordmenn med fast jobb kan nedbetale et slikt lån uten særlig store problemer.

Generelt gode betingelser for norske forbrukslån
De norske forbrukslånene har en fellesnevner - og det er at man kan låne svært mye penger. Som regel vil bankene tilby deg lån på opp mot 500 000 kroner.

Dette krever riktignok at du har solid økonomi fra før av og er nok ikke aktuelt for de fleste av oss, men allikevel sier det litt om den posisjonen norske forbrukslån har fått blant folket.

Mest populært er det nok å låne summer på under 50 000 kroner og rundt om denne summen. Her kan man få ganske gode rentebetingelser, med en effektiv rente mellom 10 til 20 prosent.

Det er slettes ikke ille dersom man skal nedbetale over noen måneder, enten det gjelder oppussing, ferie eller innkjøp av møbler til hjemmet. Her er det altså ingen begrensninger fra bankens side.

Hvem kan søke?
Så lenge du er minst 18 år gammel og har en eller annen form for inntekt, så kan du søke om norske forbrukslån. Om søknaden blir innvilget er en annen sak.

Vi anbefaler at man søker hos flere norske banker dersom man skal være sikker på at man får godkjent minst én søknad. På denne måten kan du også sammenligne flere lånetilbud.

Utover dette gjelder det å ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker når man søker, for da er man nærmest garantert avslag på søknaden. Lykke til med drømmen om forbrukslån!

Les mer om forbrukslån her: billigeforbrukslån.no