Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Ny programvare for nettbutikker lansert!
GoSonar AS har nylig lansert Sonar, programvaren som hjelper deg til å få den beste nettsiden av alle! Med denne programvaren stiller du sterkere enn de fleste andre i klassen.

Innovativ og brukervennlig programvare
Sonar kan på enkleste måte forklares som en samling av programvare, som er utviklet for eiere av forskjellige typer nettsider.

Hovedpoenget for programvaren er å la deg som nettstedeier tjene mer penger, samt å ha den aller beste versjonen av nettbasert business som er mulig.

Sonar overvåker nettbutikken din for feil og mangler, som du enkelt kan rette på ved hjelp av lister og oversikter over hva du kan utbedre.

Sonar er en programvare for nettbutikker for å øke lønnsomheten.

Sonar er utviklet som en modulbasert løsning. Dermed kan du som kunde selv bestemme hvor mye du ønsker tilgang til, basert på hvor mye hver enkelt kunde har behov for.

Sonar er fullautomatisk, og hviler aldri. Den sjekker kontinuerlig alle websidene dine for feil og mangler, forbedrer hastigheten og vil gi høyere rangering av søkemotorer.

Hvem passer Sonar for?
Sonar er til for alle. Med det menes det at Sonar er for alle som har en nettside og som ønsker seg bedre resultater. Om siden din er liten eller stor spiller ingen rolle.

Noen av våre kunder har bare én side, andre kunder har flere sider med over 100 000 undersider. Uansett hva ditt behov er, står vi klare til å hjelpe deg med Sonar. Vårt mål er at du skal lykkes.

Vi tror på at alle nettsider har forbedringspotensialer, inkludert vår egen. Vi vet at vi aldri blir fullt utlært, vi vet at utviklingen går sin gang og at det som er bra nok i dag ikke nødvendigvis holder mål i morgen.

Derfor bruker Sonar AI-teknologi for å utvikle seg selv videre, slik at du har den best mulige nettsiden som er mulig.

Se her for mer info: Sonar – for nettbutikker
Sonar