Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Blush nettbutikk
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Blush.no
Blush.no
BLUSH.NO - NETTBUTIKK
Blush er en Norsk nettbutikk med kjente merkevarer for hår og hud.

NETTBUTIKK FORDELER:

  • Gode tilbud
  • Rask levering
Omtale av Blush
Blush er en del av Youty Group, sammen med Nordicfeel og Eleven. Blush selger alt innenfor skjønnhet og velvære, som inkluderer produkter til alle deler av kroppen.

Nettbutikken fokuserer kanskje mye på kvinner, men har også en del produkter tilpasset det motsatte kjønn. Hvis du leter etter produkter til håret, så kan du banne på at du finner det hos Blush.no.

De selger både kjente og ukjente merkevarer innenfor både shampoo, balsam, hårkurer - you name it. Videre finner man naturligvis det man trenger til huden og kroppen også, med både dag- og nattkremer, ansikstmasker og et meget godt utvalg av sminke.

Mange handler de samme produktene gang etter gang, og flere tar turen til butikken eller kjøpesenteret for å gjøre innkjøpene. Da kan vi fortelle at blant annet Blush.no er langt billigere på kjente hud- og sminkeprodukter. Du er sikkert kjent med at netthandel ofte er billigere enn fysiske butikker, og det er absolutt tilfellet her.

I nyere tid har det dukket opp flere konkurrenter til Blush.no, men takket være lave priser, god kundeservice og billig frakt holder vi oss fortsatt til denne nettbutikken.

Nettsidene ser også veldig presentable ut og er enkle å bruke for kunden, noe som naturligvis er et stort pluss.

Blush har også utvidet sortimentet sitt ved å selge diverse accessoirers, som skjerf, pyntegjenstander og mye flotte effekter du ikke finner andre steder.

Betalingmetoder hos Blush
Qliro, Visa og Mastercard og Vipps.

Kundeservice:
Blush tilbyr kundeservice på e-post: kundeservice@blush.no

Blush leveringstid?
Forventet leveringstid er 2 til 7 virkedager.

>> Klikk her for å besøke nettbutikken!