Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Boozt nettbutikk
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Boozt
Boozt
BOOZT.COM
Motetøy - Køp dametøy, herretøy, barnetøy og babytøy online hos: Boozt.com

NETTBUTIKK FORDELER:

  • Rask levering
  • Stort utvalg!
Omtale av Boozt
Boozt.com er en moderne motebutikk på nett, som selger alt man måtte forvente av moteriktige klær. Enten man er mann eller kvinne, jente eller gutt - eller til og med barn - så finner du garantert noen stilfulle plagg i nettbutikken, som også selger det meste av accessoirers og lignende.

Du finner altså både jakker, bukser, gensere, t-skjorter, undertøy og lignende hos Boozt.com. De selger også sko, vesker, tilbehør og lignende til både dame og herre.

Bootz er ikke noe merke i seg selv, men de selger flere av de mest kjente merkene på markedet. Her kan vi nevne populære (og dyre?) merker som Ralph Lauren og Lacoste.

For deg som liker å handle etter årstiden, eller deg som liker å ha den siste, moteriktige stilen, så er Boozt.com en perfekt nettbutikk. De kjører nemlig kampanjer som følger årstiden, og oppdater naturligvis sortimentet sitt underveis med de nyeste kolleksjonene.

Her får du også inspirasjon og ideer til nye stiler, og det er naturligvis ikke noe problem å bytte klærne dersom kjøpet ikke skulle falle i smak.

Vanligvis får man bare 14 dager på å angre kjøpet når man handler på nett, men Boozt.com tilbyr en utvidet returrett på hele 30 dager.

Som om ikke det var nok, så får du gratis levering av varene dine når du handler for over 699 kroner. Når man først handler på nett så gjør man gjerne dette, så da er det bare å takke ja til gratis frakt som tar maksimalt en uke.

Betalingmetoder hos Boozt
Visa, Mastercard, Vipps og Apple Pay.

Boozt leveringstid?
Normal leveringstid er 1-4 virkedager

Boozt kundeservice:
Du kan kontakte Boozt via epost: customerservice_no@boozt.com

>> Klikk her for å besøke nettbutikken!