Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Lekmer nettbutikk
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Lekmer
Lekmer
LEKMER.NO
Alt fra leker, barneklær og babyprodukter til barnevogner & innredning til barnerommet.

NETTBUTIKK FORDELER:

  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt over 999 kr
Omtale av Lekmer
CDON-gruppen har etter flere år vokst seg gigantisk på netthandel i Skandinavia, og nå er endelig nettbutikken Lekmer kommet i norsk utgave. Lekebutikken har vært etablert siden 2006, noe som gjør at de kan tilby et gigantisk sortiment for barna.

Her finner du leker fra kjente merker som LEGO, Monster High, men også klær til de minste, bilstoler og alt annet man måtte trenge til poden.

Der vanlige leketøysbutikker fokuserer utelukkende på leker, så strekker Lekmer.no det lengre. I tillegg til brettspill, spill og leker, selger de både barneklær, barnevogner, babyting og mye mer.

Utvalget er heller ikke dårlig, med flere hundre produkter fra ulike produsenter i enhver kategori. På denne måten kan du finne noe som passer ditt budsjett.

Designet til butikken er lett og oversiktlig, og produktene er fint delt inn i kategorien. Produktinformasjonen er tilstrekkelig og det er ikke vanskelig å finne noe barna liker her.

For å få forsendelsen fraktfritt må du handle for minst en høvding, noe som ofte er ganske mye i en butikk av dette slaget. Allikevel liker vi de lave prisene og de store utvalget.

Lekmer skal også ha pluss for rask respons på kundeservicen, samt at de stadig slipper nye tilbud. Så enten du trenger noe til barneværelset, en gave til poden eller klær til babyen, så finner du det på Lekmer.no.

>> Klikk her for å besøke nettbutikken!