Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Lenson nettbutikk
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Lenson
Lenson
LENSON.COM - NETTBUTIKK
Hos Lenson bestiller du enkelt kontaktlinser for veldig lave priser.

NETTBUTIKK FORDELER:

  • Prisgaranti
  • Rask levering
Omtale av Lenson
Lenson er den norske avdelingen til den gigantiske, verdensomspennende linsebutikken Lenson.com. I en årrekke har de solgt kontaktlinser på nett til mennesker over hele kloden, og nylig rettet de seg også mot det norske markedet. Det bør du være glad for, for her finner du kvalitetslinser til rimelige priser!

Nettbutikken er spesielt kjent for å kjøre kampanjer på linser, slik at hvis du slår til på det rette tidspunktet, så kan du sikre deg et årsforbruk av kontaktlinser til høyt rabatterte priser. Kjente merker som Air Optix og Dailies er ofte på kampanje, og de fleste vil vel spare penger?

Lenson har prisgaranti, noe som betyr at du neppe finner billigere kontaktlinser andre steder på nettet. Dessuten har de svært rask leveringstid for deg som behøver linsene kjapt, da alle ordre som bestilles før klokken 14:00 blir sendt samme dag.

Nettbutikken har flere smarte løsninger, som et linseabonnement, der du kan få tilsendt dine kontaktlinser direkte i postkassa når du behøver det. Da slipper du den vanlige turen til optikeren, og kan samtidig spare penger.

Nevnte vi dessuten at utvalget hos Lenson er mye bedre, med alt fra fargelinser til toriske og progressive linser?

Lenson betalingmetoder
Klarna faktura, Visa og Mastercard.

Lenson leveringstid?
Forventet leveringstid er 1 til 4 virkedager.

Lenson tilbud:
Black month: Akkurat nå får du 45% rabatt på alt

>> Klikk her for å besøke nettbutikken!