Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Omtale av Lensstore
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Omtale av Lensstore
Handler du dine kontaktlinser hos den faste optikeren din i dag? Da håper vi at du ikke fortsetter med det, etter at vi har fortalt deg om alle fordelene med å handle hos Lensstore - nettbutikken som selger alt av kontaktlinser på nett. Med sin prisgaranti lover Lensstore.no at du kan spare opptil 70% på linsekjøpene dine i forhold til om du kjøper de i butikk!

Samtidig har nettbutikken hele 3 måneders åpent kjøp, som sikrer deg mot eventuelle feilbestillinger eller dårlige linser. Kanskje er du interessert i å prøve ut nye linser, som du ikke blir fornøyde med, og da er det altså ikke noe problem å bytte.

Lensstore.no har et rikelig med utvalg av kontaktlinser, fra velkjente merker som Ciba Vision, Johnson & Johnson. Her får man kjøpt både fargelinser og vanlige dagslinser, samtidig som man kan opprette en fast bestilling av linser. Har du tidligere handlet et fast merke hos optikeren, så garanterer nettbutikken at de kan levere eksakt samme linser til en billigere pris.

Dermed slipper du å ta den lange turen til optikeren hver gang du behøver et nytt sett med kontaktlinser. Lensstore.no har siden oppstarten i 2005 vært svært populær blant nordmenn, og takket være en rask leveringstid er det absolutt ingen ulemper med å benytte nettbutikken.

Viktig info:
I januar 2017 endret Lensstore navn til Mister Spex.

Sjekk også

Gratis vareprøver

Konkurranser
Lensstore