Nettbutikkguide.com
Copyright © 2013 - 2023 NettbutikkGuide.com - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide.com
Finn originale blekkpatroner
Om du har en printer så vet du problemet som er at blekkpatroner koster for mye. Det gjør kanskje at man nøler i visse tilfeller, da man heller vil spare penger enn å fortsette på en hobby man har hjemme.

Det er jo litt synd, fordi det finnes alltid alternativer, som for eksempel hos Inkpro. Går man inn på siden deres så forstår dere også raskt hva vi mener, hvor de blant annet reklamerer med alltid lave priser.

Noe man kan sette pris på, fordi det er visse printere som krever fem-seks blekkpatroner, og når hver og en av dem koster 200 kr, eller mer, så blir det veldig dyrt, veldig fort.

Og da har man jo heller ikke gått inn på alt annet tilbehør, som for eksempel papir. Da vanlig A4-papir er billig og kan kjøpes i hopetall, så er papir for bilder straks mye dyrere og du må ha en skikkelig interesse for å kjøpe så dyrt.

Skap en god relasjon til butikken
Ved å handle hos Inkpro har man også visse fordeler, som kanskje eller kanskje ikke, finnes andre steder.

Først og fremst har de et prisløfte noe som innebærer at om du finner samme vare som Inkpro selger hos en av deres konkurrenter, så får du samme pris av Inkpro.

Du må naturligvis bevise det, men det er noe som gjør at du vil shoppe hos dem. Noe annet er at de har en rask leveranse og frakt som kommer rett til postkassa di om du vil det.

Generelt er det mye bra med Inkpro og det at de har en rangering på 4,7 stjerner av 5 mulige gjør at tilliten til dem stiger enda litt til.

Om du trenger noe til din skriver, om det er blekk eller noe annet, så virker Inkpro til å være et godt sted å starte!
Finn originale blekkpatroner